sâmbătă, 25 iunie 2011

Stabilirea rutelor de alergare - Runkeeper

Pentru ca in programele precedente am vorbit de distante (exemplu 8 km) si in cazul in care nu alergati pe o pista de care stiti exact ca are 200 m sau 400 m (plus ca alergarea in cerc de 20 ori poate fi neplacuta pentru psihic), am descoperit un instrument foarte usor prin care va puteti masura lungimea traseelor preferate de alergare.

Siteul se numeste www.runkeeper.com, mergeti la sectiunea Routes, la tipul de activitate bifati Running, iar in josul paginii apasati pe "create a new route". De acolo cred ca va descurcati si singuri, vedeti ca in stanga sus aveti si optiunea "snap to roads", in dreapta jos puteti apasa pe un buton sa mareasca imaginea, iar din ecranul nou puteti alege tot din dreapta sus sa se vada tip "Map" sau "Sattelite".
Dupa ce creati ruta, cand iesiti din modul de vizualizare pe tot ecranul, in dreapta va scrie exact ce lungime are traseul creat.

Am creat si eu doua trasee in parcul unde alerg, unul de 2000 m (de fapt are vreo 2045 m) si unul de 1100 m. Le puteti vedea atasate mai jos, vedere in modul "satellite".


3 comentarii:

  1. sunt multe site-uri care ofera aceasta facilitate:
    http://my.asics.co.uk/people/b1cd33d7
    http://www.endomondo.com/profile/
    http://www.mapmyrun.com/my_home/

    si multe altele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru completari, intr-adevar sunt mai multe, si eu folosesc in prezent si myasics.

    RăspundețiȘtergere
  3. Strava, Garmin Connect samd e multe, frate, bani sa ai sa dai pi sculi!
    Si eu vreau sa imi iau Asics, multam de info, ca tot priostita am, si eu vreau un Garmin Forerunner,samd , bani mai ramne sa fac rost:))

    RăspundețiȘtergere