marți, 13 septembrie 2011

Crosul Petrom 2011

Duminică, 25 septembrie 2011, are loc cea de-a şasea ediţie a Crosului Petrom, alergare la care cred ca voi participa si eu (daca nu intervine alta iesire).

Înscrierile vor începe la ora 8.30, iar startul va fi la ora 11.00, pe traseul Piața Constituției – Calea 13 Septembrie – Strada Izvor – Blvd. Națiunilor Unite – Piața Constituției, în total 3.7km.

Mie mi se pare cel putin ciudat ca la o competitie de promovare a miscarii fizice sa dai premii in carburant, dar se pare ca organizatorul nu a vazut nicio problema in treaba asta, asa ca premiile constau în bonuri valorice de carburant în valoare de 300 litri (locul 1), 200 litri (locul 2), 100 litri (locul 3) pentru fiecare categorie.
După încheierea competiţiei, pe baza taloanelor de înscriere, se va organiza o tombolă pentru toţi participanţii, premiile constand în 30 abonamente la World Class, 30 de biciclete şi 40 vouchere de cumpărături de la magazinele Hervis Sports în valoare de 150 RON fiecare.

Înainte de start şi sesiunea de încălzire de 15 minute, cei prezenţi, participanţi sau susţinători, vor putea lua parte la clase de zumba, kickbox şi cycling organizate de World Class.

Noutatea acestei ediţii constă în sistemul de realizare a clasamentului alergătorilor, care se va efectua cu ajutorul unui sistem de monitorizare electronic. Fiecare participant la crosul Petrom va primi un tricou şi un număr unic de participare în concurs. Purtarea acestora este obligatorie pentru a putea măsura performanţa fiecărui participant în clasamentul final. Fiecare alergător trebuie să calce covoraşul special postat pe linia de „start” pentru a activa senzorul dar şi pe linia de „sosire” şi pe durata traseului pentru a putea monitoriza performanţa alergătorului în clasamentul final.

Pagina oficiala a crosului Petrom 2011. (click)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu