luni, 25 martie 2013

Forest Run - curse de alergare prin padurile patriei

Niste baieti cucuieti s-au gandit sa dea drumul la o serie de concursuri mai pentru tot buzunarul, adica pe la 40 lei una bucata semimaraton, bani de care primesti medalie, diploma de participare, ceva de mancat si de baut pe la un punct de alimentare si un sut in dos la start. Foarte fair, zic eu, genul de concurs la care poti sa te hotarasti sa te duci si de pe o saptamana pe alta, fara sa-ti fie teama ca nu se aproba creditul de nevoi personale.

Prima astfel de cursa are loc la Cernica pe 31 martie si voi fi acolo, ca si asa aveam in duminica respectiva programata o alergare de 22 km pentru antrenamentul maratonului de la Cluj, deci pica la fix si nici nu mai trebuie sa alerg in cerc printr-un parc imbacsit si plin de comunitari de toate rasele.

Mai exista si proba de cros, cu o lungime de 6,5 km, taxa de participare este de 25 lei.
Cei interesati trebuie sa se grabeasca pentru ca exista o limita de participanti, 60 pentru cros (masculin şi feminin) şi 40 pentru semimaraton (masculin şi feminin), deci este o cursa esclusivista. :)

Unul dintre arbitrii de traseu
Mai multe detalii pe siteul competitiei.
Mi-ar fi placut sa existe un track mai detaliat, nu doar pozulica, nu prea am inteles daca la semimaraton faci mai multe ture de la cros sau e traseu separat. Aia e, vedem duminica.

6 comentarii:

  1. Salut!

    Mulţumim pentru mediatizare! Traseul are o buclă de circa 5 km care va fi parcursă o dată la cros şi de 4 ori pentru semimaraton. De la start pana la buclă sunt circa 750 m dus şi 750 m întors.

    Forest Run

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut, cu placere, halal mediatizare, pe blogul asta intru eu cu mine si sotia. :D
      Multumesc pentru lamurirea traseului, ne vedem acolo!
      Viorel

      Ștergere
  2. Si eu intru la tine pe blog :) Am luat antrenamentul de alergare pentru incepatori, de la tine. Si tot de aici am aflat de Forest Run. Daca as fi inceput mai din timp cu alergatul, veneam si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita, inseamna ca am mai mult vizitatori decat credeam :)
      Am citit la tine pe blog ca ai alergat acum o saptamana 3 km in vreo 20 minute. Este foarte bine, daca alergi 3, alergi si 6, cat are proba de cros, garantat. Alergi 20 minute, mergi vreo 3 minute pana iti revine pulsul si respiratia la normal si mai bagi vreo 20 minute pana la finish. Iti garantez ca o sa te simti minunat, o combinatie de implinire, fericire, moleseala.
      Daca nu, mai sunt crosuri si pe viitor la care sa participi.
      Spor la antrenamente!

      Ștergere
  3. Abia acum am vazut raspunsul tau. Oricum mi-am luxat si glezna in perioada aia asa ca nu prea aveam cum sa vin. Mai bine, ca ma suparam cand vedeam acum ca as fi putut sa particip. Tot raul spre bine. Hahhah. Astept urmatoarele crosuri.

    RăspundețiȘtergere