joi, 29 august 2013

ULTRA Trail Fagaras - 06-08 septembrie 2013

Vineri 6 septembrie, ora 10:00 AM, echipa DUBLUVE pleaca spre Avrig pentru o noua aventura, de data aceasta in muntii Fagaras.

Echipa este formata din Vlad Vuta si al dumneavoastra, Viorel Crisan. Din performantele experimentatilor retarzi, hmm, pardon, montaniarzi, ce formeaza aceasta echipa, amintim doar incursiunea solo pe traseul de vara catre varful Ciucas (nereusita), deschiderea vara a traseului de iarna pe Bucsoiu (dunga rosie, foarte periculos!), reusita partial, precum si atingerea taberei de baza in vederea atacarii Fisurii Albastre 6B (adica am reusit sa punem mana pe refugiul Costila).
De la stanga la dreapta aveti membrii echipei
Intr-o nota nitel mai serioasa de data aceasta, UTF este un concurs de trekking/alergare montana, ce are 3 etape:
- etapa 1, prolog, vineri 6 septembrie, ora 17:00, alergare in orasul Avrig, maxim 5 km, de incalzire asa. :)
- etapa a 2-a, ce se va desfasura sambata 7 septembrie, start ora 7:30 de la Conacul Ursului - Avrig, lungime 35,3 km, urcare 3120 m (Avrig, cab.Barcaciu, cab.Negoiu, vf.Negoiu, ref. Caltun, vf.Laitel, saua Paltinu, cab.Balea Lac, saua Capra,Conacul Ursului-zonaCapra/Piscul Negru)
Etapa a 2-a, se anunta crancena


  - etapa a 3-a, va avea loc duminica 8 septembrie, incepand cu ora 7:30, asta daca reusim sa ne mai trezim si nu avem deja rigor mortis, lungime 32,4 km, urcare 2300 m (Conacul Ursului, Fereastra Zmeilor, ref. PoduGiurgiului, saua Podragu, vf.Vistea, refugiul Portita Vistei, refugiul Fereastra Mica a Sambetei, Fereastra Mare a Sambetei, cabana Valea Sambetei, Sambata Complex).
Etapa a 3-a, profilul pare prietenos, dar ne va rupe creasta
Traseul nu este batut in cuie, poate fi modificat in functie de prognoza meteo.

Noi tragem la cupa si campionat, bineinteles, sau in cel mai rau caz un loc care sa ne permita accesul in Champions League. :))

Ia uite ce trailer frumos are, cum sa nu mergi la asa ceva:


Un motiv in plus pentru care nu am cum sa lipsesc de la acest concurs este acela ca este organizat de un om deosebit, Lucian Clinciu. Va fi prima competitie organizata de dansul la care voi participa, sper ca urmatoarea sa fie MPC.
Domnul Lucian Clinciu
O sa revin zilele urmatoare cu o postare cu ceva ture la munte facute cu baietii prin august, asta dupa ce mai adaug si o bucatica de Crai cu Razvan Barbieru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu