luni, 23 septembrie 2013

Duminica 29 septembrie va invit la Stafeta Run4Freedom

Pe data de 29 septembrie are loc stafeta Run4Freedom, organizata in cadrul proiectului The NO Project powered by Bancpost in colaborare cu Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane.

Proiectul este adresat in special tinerilor si isi propune sa sensibilizeze publicul cu privire la o problema tot mai des intalnita in Romania insa nu suficient de mediatizata: traficul de persoane. 

Tinerii sunt incurajati ca prin intermediul pasiunilor lor, fie ele arta, sport, muzica, dans, film, activitați educative sau social media, sa comunice despre acest subiect si sa contribuie la stoparea fenomenului. Si pentru ca sportivii sunt oameni pasionati,  stafeta Run4Freedom isi propune sa ii aduca la un loc. 

Evenimentul are loc pe 29 septembrie de la ora 08:30, in parcul IOR si este impartit in 3 curse: stafeta pentru adulti (echipe de 4 persoane), cros pentru tineret si cros pentru persoanele cu dizabilitati. Inscrierea este gratuita si fiecare participant primeste kitul de concurs (tricou tehnic, cip cronometrare, medalie, diploma, numar concurs). 
Inscrierile se pot face pe site-ul stafeta.thenoproject.ro si in ziua concursului, in limita locurilor disponibile. Tot acolo gasiti si detalii despre traseu, concurs si despre The NO Project powered by Bancpost.

O sa fiu prezent si eu la ora startului cu un grup, as vrea sa fac o stafeta cu prieteni care sunt la inceput cu miscarea si schimbatul modului de viata sau pe care as vrea sa ii conving sa faca asta, fiind un concurs usurel ca distanta e un bun prilej sa vada si ei atmosfera de pe la un astfel de eveniment si sa cunoasca alt gen de oameni. In plus de asta nu mai exista vreun concurs cu un kit atat de generos si taxa de participare zero, iar parcul IOR este chiar un loc minunat unde sa alergi.

Asa ca ne vedem acolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu