luni, 27 februarie 2012

Semi-maratonul “Cetatea Brasovului” - 7 aprilie 2012

Cu o zi inainte de Florii are loc un semimaraton foarte interesant din punctul meu de vedere, pe o frumusete de traseu. Cei 21 de km vor incepe din Piata Unirii, in centrul vechi al orasului, si vor continua pe drumul forestier pana in Poiana Brasov (CP1). De aici se coboara lin catre Saua Tampei, si dupa un ocol pe cararile de sub Tampa se revine la finish in Piata Unirii. Traseul are un profil montan si se desfasoara in cea mai mare parte pe macadam.


Diferenta de nivel pozitiva e undeva in jur de 600 m, cu cel mai inalt punct al traseului fiind in Poiana Brasov (1120 m, pe la km 8 al semimaratonului).


Taxa de inscriere este de 50 RON pana la data de 4 aprilie (primii 200 inscrisi primesc tricoul concursului) si 60 RON in ziua concursului (inscrierea la cortul organizatorului, kitul de participare nu cuprinde tricoul concursului).

Sunt destul de hotarat sa particip si eu, dar voi lua o decizie finala prin a doua jumatate a lunii martie, in functie de cum o sa stau cu antrenamentele si sanatatea.

Pagina oficiala a competitiei este aici:
semimaraton.ro

Si un filmulet cu o bucatica din drum (Stehil - Saua Tampei):

Dinspre Stechil spre Saua Tampei from sam man on Vimeo.


Sper sa ne intalnim acolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu